ÅTERKOMSTEN AV JAGETEfter vad som känns som ett decennium av tystnad och vad som hade kunnat vara en livstid av förändringar har jag beslutat mig för att återvända till internet. Jag väcker härmed min digitala röst till liv ånyo, och likt den sovande snödroppe som blundat sig igenom fyra årstider och ett varv runt solen slår jag åter igen upp ögonen i ett försök att betrakta min omvärld, och den här gången med helt nya ögon.

Jag skyller ofta på att jag är född i kräftans tecken (därmed styrd av månen och näst intill obligerad att alltid befinna sig i någon sorts fas) när jag gång på gång liksom ALLTID måste komma fram till att jag kommit fram till någonting eller att jag utvecklats eller vad jag säger till mig själv och andra i stunden. Jag har ett sorts konstant behov av att utvecklas, gå vidare, förnya mig och hoppa till en annan nivå. Den enklaste slutsatsen att dra i mitt fall är väl bara att jag är rastlös eller strävande eller föränderlig eller flexibel, kalla det vad ni vill.

Men mycket är annorlunda från när jag sist hemsökte era skärmar och mitt liv har kommit att bli någonting helt annat än vad det någonsin har varit. För första gången på länge och kanske på riktigt känner jag mig nöjd, tillfreds och rotad i en tillvaro jag inte känner ett innerligt behov av att gå vidare ifrån. Förmodligen har jag under detta år då jag helt dragit mig tillbaka i en anonym radioskugga mognat å det grövsta, kanske blivit vuxen eller bara varit så fokuserad på mitt fysiska liv (snarare än mitt digitala) att det kanske faktiskt skedde någon sorts förändring på riktigt. Och plötsligt så fann jag mig här på andra sidan av en digital anonymitet som plötsligt kom att kännas så oönskad. Förmodligen så kommer jag alltid att vela vara out there på något vis. Och kanske känns det nu, i och med att jag börjat plugga faktiskt lite relevant att på riktigt driva en blogg och producera innehåll med någon typ av mening, annat än vad det var när jag var sjutton och ville kreativt prova mig fram och mest skriva av mig. Nu vill jag göra bra saker, och det jag inte kan vill jag lära mig.

Med detta sagt, min gamla blogg är pensionerad. Den författades av en äldre version av mig och jag är inte den personen längre. Jag är okej med att den personen inte kommer att preskriberas någonting, men nu så sätter jag ner foten och börjar vara den jag faktiskt är idag även på internet.

Välkomna hit!